русский корабльнахуй
 
Останні новини  09 серпня 2024 13:08 

Скільки кілометрів від Чернівців до лінії фронту

підтримай автора: оригінал
7
-
1
Скільки кілометрів відділяють Чернівці від лінії фронту.
Від початку повномасштабного вторгнення рф кожен українець може спостерігати, в який бік рухається лінія фронту. Це доступно за допомогою DeepStateMap, де детально позначено, де знаходяться штаби, підрозділи, аеродроми, які напрямки атак, і де проходять залізниці.
Зараз одними найгарячіших напрямків залишаються Нью-Йорк, Часів Яр та Торецьк на Донеччині. Якщо дивитись по DeepStateMap, в бік цих населених пунктів просуваються російські війська.
Просування росіян спостерігаються і на інших східних напрямках - на мапі вони позначені червоними стрілками від ділянки території, залитої червоним.
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз
Сайт 0372.ua вирішив скористатися цим ресурсом, щоб дізнатися, яка відстань відділяє Чернівці від найгарячіших ділянок фронту - Часів Яра, Торецька, Нью-Йорка та Костянтинівки, яка щодня знаходиться під вогнем (і навіть сьогодні росіяни там вдарили по гіпермаркету). Для цього на DeepStateMap є така функція як лінійка.
Тож якщо міряти лінійкою напряму, то виходить понад 800 км. Але зрозуміло, що ті ж самі автівки точно їдуть не по ідеально рівному маршруту, прокладеному як під лінійку.
Тому ми вибудували умовний маршрут, яким може рухатись автівка: з Чернівців до Вінниці, потім на Кропивницький, через Дніпро та Павлоград. Далі маршрут може варіюватися в залежності від безпекової ситуації на дорогах.
Але загалом, якщо рухатись таким чином, то виходить відстань понад 900 км. Зазвичай же відстань для поїздки на авто від умовно прифронтового міста на Донеччині до Чернівців складає понад 1100 км.
Відстань від Чернівців до найзапекліших напрямків фронту
Відстань від Чернівців до найзапекліших напрямків фронту
Здавалося б, від Чернівців до лінії фронту - їхати і їхати. Але поки росіяни невпинно просуваються вперед. Але ми з вами можемо зробити свій внесок хоча б невеличкими донатами на потреби Сил оборони.
Якщо кожен, хто це читає – скине 20 гривень, то ми швидко його закриємо збір.
Триває збір коштів на медичні носилки та комплект термінала Starlink для Батальйону Донбас. Ваша пожертва - шанс на життя та здоров'я наших героїв!
Ціль - 63000 грн.
Будемо вдячні за донат і репост.
Реквізити для донатів:
  • Моно банка https://send.monobank.ua/jar/9SN9myQBZz
  • Картка поповнення 5375411215319232
  • РЕКВІЗИТИ РАХУНКУ NoUA173351060000026001300396457 (UAH)
  • Код отримувача 45217421
  • Отримувач платежу БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ "БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "ТАКТИКА ДОБРА"
  • Банк Філія Донецьке ОУ АТ "ОЩАДБАНК"
  • МФО банку 335106
  • Читайте: Чернівецька область проводжає в останню дорогу захисника Андрія Руденка