русский корабльнахуй
 
Україна  08 серпня 2024 18:20 

Від сьогодні працюватиме застосунок «Армія+» – Зеленський

підтримай автора: оригінал
13
736
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Президент України представив новий застосунок «Армія+» для військовослужбовців ЗСУ. Додаток має спростити бюрократичні процеси та включатиме електронні рапорти, Армія ID, опитування та захищену комунікацію між воїнами.
Сьогодні, 8-го серпня розпочинає свою роботу новий застосунок для військовослужбовців «Армія+», який полегшить роботу у Збройних сил України. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час презентації платформи «Армія+», передає Медіа агентство АСС з посиланням на УНН.
«Від сьогодні працюватиме застосунок «Армія+». Стартує він з базових функцій будемо і будемо наповнювати його новими. Зокрема, одразу будуть електронні рапорти. Також буде Армія ID та опитування, щоб бачити реальну ситуацію із забезпеченням наших підрозділів і це тільки перший реліз Армія+», - каже Зеленський.
За його словами, надалі застосунок наповнюватиметься новими функціями та можливостями.
«Мета цього застосунку – звільнити українську армію від марудної паперової роботи. Щоб командири та солдати не витрачали свого часу на застарілу та нікому непотрібну бюрократію та заповнення паперів», - каже Президент України.
Він також розповів, що у застосунку «Армія+» будуть курси та навчальні програми, надійна комунікація між воїнами, яка буде захищена.
«Армія+» має стати вже другим елементом для нашої цифрової держави", - додав Зеленський.