русский корабльнахуй
 
Новини  07 серпня 2024 17:22 

Проник до будинку односельчанки та вкрав інструмент: на Буковині спіймали крадія

підтримай автора: оригінал
13
784
0
Чоловік втік, проте поліцейські швидко його знайшли
У Вижницькому районі слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт відносно крадія. Фігурант таємно викрав майно із домогосподарства жительки Берегомета. Попри те, що чоловік намагався приховати сліди злочину, співробітники поліції викрили та задокументували його протиправні дії. Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно крадія до суду для розгляду.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
У липні цього року до поліції звернулася 50-річнна жителька с. Берегомет та повідомила, що невідома особа вчинила крадіжку з її будинку.
Під час досудового розслідування слідчі поліції з’ясували, що до крадіжки причетний 51-річний місцевий житель. Фігурант таємно проник до домогосподарства односельчанки, упевнився, що за його діями ніхто не спостерігає та викрав інструмент сільськогосподарського призначення.
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.
Нагадуємо, що відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану, вони прирівнюються до тяжких злочинів.