русский корабльнахуй
 
Новини  07 серпня 2024 11:22 

Інтернет-злодії видурили в двох довірливих буковинок 13 тисяч гривень

підтримай автора: оригінал
7
384
0
Поліція вкотре рекомендує не вводити конфіденційну інформацію про ваші банківські рахунки на незнайомих сайтах Буковинські поліцейські застерігають громадян не переходити за підозрілими посиланнями та в жодному випадку не вводити конфіденційну інформацію про ваші банківські рахунки на незнайомих сайтах.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Цього разу з повідомленням про шахрайські дії до співробітників Чернівецького райуправління поліції звернулася 19-річна місцева жителька. Дівчина розповіла, що на онлайн-платформі побачила оголошення про продаж комплектуючої частини для опалення. В подальшому вона отримала повідомлення з посиланням, перейшовши за яким ввела реквізити своєї банківської картки, після чого з її рахунку зникло 3100 гривень.
Ще однією жертвою аферистів стала 37-річна жителька Кіцманської громади. Заявниця повідомила працівникам відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького РУП, що невідома особа незаконно перерахувала з її банківського рахунку 10 тисяч гривень.
За вказаними фактами дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження, передбачені ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.
Поліцейські вкотре наголошують громадянам не переходити за підозрілими посиланнями та не вводити і не розголошувати конфіденційну інформацію про ваші банківські рахунки на невідомих сайтах.