русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  07 серпня 2024 10:58 

Аферисти за добу ошукали двох буковинок: які схеми використовували

підтримай автора: оригінал
13
752
0
За минулу добу аферисти ошукали двох буковинок. Дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Буковинські поліцейські застерігають громадян не переходити за підозрілими посиланнями та в жодному випадку не вводити конфіденційну інформацію про ваші банківські рахунки на незнайомих сайтах. Будьте пильними та не дайте шахраям себе ошукати!
Цього разу з повідомленням про шахрайські дії до співробітників Чернівецького райуправління поліції звернулася 19-річна місцева жителька. Дівчина розповіла, що на онлайн-платформі побачила оголошення про продаж комплектуючої частини для опалення. В подальшому вона отримала повідомлення з посиланням, перейшовши за яким ввела реквізити своєї банківської картки, після чого з її рахунку зникло 3100 гривень.
Ще однією жертвою аферистів стала 37-річна жителька Кіцманської громади. Заявниця повідомила працівникам відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького РУП, що невідома особа, незаконно перерахувала з її банківського рахунку 10 тисяч гривень.
За вказаними фактами дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження, передбачені ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.
Поліцейські вкотре наголошують громадянам не переходити за підозрілими посиланнями та не вводити і не розголошувати конфіденційну інформацію про ваші банківські рахунки на невідомих сайтах.
Редактор: Аліна Книжник
7-08-2024, 10:58