русский корабльнахуй
 
Технологічно  07 серпня 2024 03:46 

EcoFlow представила капелюх, який заряджає смартфон

підтримай автора: оригінал
10
874
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Капелюх вартістю 129 доларів, розроблений для любителів активного відпочинку, і є ідеальним аксесуаром для поїздок на природу або подорожей.
Компанія EcoFlow представила унікальний інноваційний продукт – крислатий капелюх Power Hat, оснащений сонячними батареями, які можуть заряджати смартфон. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на 24 канал.
У Power Hat використовуються монокристалічні кремнієві сонячні елементи з пасивним емітером і тильним контактом (PERC), які є тонкими та гнучкими. Ці сонячні елементи забезпечують приблизно 12 Вт зарядної потужності через роз'єми USB-A та USB-C, розташовані на нижній стороні кепки. Капелюх важить 370 грамів, тому він легкий і зручний.
Power Hat може зарядити смартфон місткістю 4000 мАг до повної потужності всього за 3-4 години.
Крім того, Power Hat має клас захисту IP65, що означає, що його функціональні елементи захищені від пилу й можуть витримувати струмені води з будь-якого напрямку. Хоча довговічність портів USB під прямим впливом води ще належить протестувати.
Power Hat доступний у двох регульованих розмірах:
менший розмір – 56-58 см,
більший – 59-61 см.
Наразі капелюх Power Hat доступний для попереднього замовлення до 31 серпня, компанія EcoFlow планує розпочати його доставлення в середині вересня.