русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  06 серпня 2024 17:19 

За один день опрацьовують сотні договорів: як у ЧНУ триває вступна кампанія – фото

підтримай автора: оригінал
9
2.7k
0
Фото: МБ
У Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича триває підписання договорів на бюджетні місця.
Наразі близько 800 абітурієнтів уже підтвердили свої рекомендації, з них близько 500 уклали договори. Про це molbuk.ua повідомив відповідальний секретар приймальної комісії університету Максим Марич.
Відомо, що до восьмого серпня всі студенти, що отримали рекомендацію на місця державного замовлення, мають можливість укласти договір з університетом.
"Станом на шосте серпня триває третій день підписання договорів на бюджетні місця. Наразі близько 800 абітурієнтів уже підтвердили свої рекомендації, з них близько 500 уклали договори. Основну частину договорів укладають абітурієнти, які вступають до інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук, на факультет математики та інформатики, до інституту біології, хімії і біоресурсів, а також на факультет педагогіки, психології та соціальної роботи, оскільки там найбільше бюджетних місць", – розповідає Максим Марич.
"Ми очікуємо, що з дев’ятого серпня будуть видані рекомендації на контрактну форму навчання, і всі інші факультети також отримають велику кількість абітурієнтів. Помітно, що кожного дня зростає кількість абітурієнтів, які подають документи: перший день це було 200 осіб, другий – 300, а сьогодні вже 400. Процес вступу тільки розпочався і триватиме довго. Для бюджетників важливо до восьмого серпня до 18:00 підтвердити своє місце та укласти договори з університетом. Контрактники зможуть укладати договори з дев’ятого серпня і матимуть час до 30 серпня. Приймальна комісія працюватиме без вихідних з 9 до 17 години", – повідомив відповідальний секретар приймальної комісії університету.
Редактор: Алісія Давид
6-08-2024, 17:19