русский корабльнахуй
 
Останні новини  06 серпня 2024 09:47 

Двоє били, інші дивились - у Чернівецькій області розслідують бійку підлітків

підтримай автора: оригінал
12
-
0
Вчора групами в Telegram та соцмережами поширились відео, як у селищі Берегомет підлітки бʼють дівчину. Поліція прокоментувала інцидент.
Вранці 5 серпня користувачка Facebook Галина Іванюк опублікувала декілька відео з селища Берегомет, де видно, як кілька дівчат смикають за волосся та бʼють руками іншу дівчину. Решта підлітків стоять і спостерігають.
"Так відпочивають діти в Берегометі, батьки може впізнаєте СВОЇХ ДОРОГИХ ДІТЕЙ", - коментує жінка.
Повідомлялося, що це сталося через суперечки та словесні образи.
Того ж дня поліція Чернівецької області дала офіційний коментар стосовно бійки між підлітками.
За інформацією правоохоронців, конфлікт відбувся між трьома неповнолітніми дівчатами. Про нього 2 серпня поліції повідомила 63-річна бабуся 14-річної дівчини. Вона розповіла, що її онуку побили дівчата, яким по 15 років. За вказаним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження (умисне легке тілесне ушкодження).
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз
Додається, що мотивом бійки були ніби-то неправдиві чутки, які поширювала 14-річна дівчина, а також те, що вона ображала мати однієї зі старших дівчат.
Інцидент відбувся за межами закладу освіти. Попередньо ніяких конфліктів на булінгу між підлітками не було, - кажуть у поліції. На обліку в соціальних службах та правоохоронних органах сімʼї та діти не перебували.
Читайте: Вийшов з дому і не повернувся - у Чернівецькій області розшукують хлопчика