русский корабльнахуй
 
Новини України  06 серпня 2024 08:20 

Хмельниччину атакували шахеди: було чути вибухи

підтримай автора: оригінал
14
1.3k
0
У Хмельницькій області цієї ночі, 6 серпня, пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Перед тим фіксувався рух ворожих ударних безпілотників у бік регіону.
Про це повідомляє "Суспільне Хмельницький".
Зазначається, що вибухи у Хмельницькій області було чути близько 01:57.
Між тим керівництво області про причини даних вибухів нічого не повідомляло, натомість в Хмельницькій ОВА ще приблизно годиною раніше інформували про повітряну тривогу в області.
Перед тим у командуванні Повітряних сил ЗСУ попереджали про рух шахедів у бік регіону.
Так, фіксувалися групи ударних безпілотників противника, що з Житомирської області початку рухалися у бік Рівненської області, проте згодом ворожі повітряні цілі змінили курс - на Хмельницьку область.
Додамо, у моніторингових групах писали, що російські дрони-камікадзе рухалися, зокрема, у бік Старокостянтинова.
Комбінована повітряна атака РФ
Раніше повідомлялося, що війська РФ 5 серпня ввечері запустили для ударів по території України дрони-камікадзе. Крім того, окупанти використали балістику для атаки по столиці.
Так, у Києві пролунали вибухи, в місті та області працювали сили та засоби ППО. Пізніше стало відомо, що у Києві внаслідок ворожої ракетної атаки немає руйнувань та постраждалих. У КМВА розповіли, що для атаки противник застосував балістичне озброєння на кшталт "Іскандер-М" або "KN-23".
Також у Київській області працювала ППО через рух "Шахедів" у бік столиці.
Додамо, після опівночі 6 серпня у Харкові пролунала серія вибухів через російський обстріл. Мер казав, що у місті міг бути "приліт". Пізніше в Харківській ОВА розповіли, що село Циркуни недалеко від Харкова зазнало ворожого удару, і внаслідок обстрілу був пошкоджений житловий будинок, сталася пожежа.
Редактор: Анна Семьонова
6-08-2024, 08:20