русский корабльнахуй
 
Новини  05 серпня 2024 12:52 

Був у гостях і вкрав гаманець з грішми: на Буковині чоловік обікрав свого товариша

підтримай автора: оригінал
12
494
0
Буковинцю загрожує від 7 до 10 років тюрми
У Вижницькому районі поліцейські оперативно затримали чоловіка, підозрюваного у вчиненні грабежу. Фігурант відкрито заволодів гаманцем товариша та втік з місця злочину. Буковинцю загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.
"Вчора, 4 серпня, до поліції завернувся 42-річний житель м. Вашківці. Заявник розповів, що знайомий чоловік, перебуваючи у нього в гостях, відкрито заволодів гаманцем з грошима, який знаходився в шафі. Після цього зловмисник втік з місця інциденту.
Отримавши інформацію про вчинення грабежу співробітники Вижницького районного відділу поліції негайно розпочали розшукові заходи. Відтак, оперативно встановили місцезнаходження грабіжника. Ним виявився раніше неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів, 28-річний місцевий житель", - йдеться у дописі.
Поліцейські вилучили у фігуранта речові докази та затримали його у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Поліцейські Чернівецької області нагадують: санкції низки статей кримінального кодексу України доповнено кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану. Відтак – поліцейські притягують зловмисників до кримінальної відповідальності відповідно до чинного законодавства.