русский корабльнахуй
 
Новини  05 серпня 2024 12:19 

В «Чернівціобленерго» закликають ощадливо споживати електроенергію

підтримай автора: оригінал
12
115
0
За суттєвого збільшення споживання відключення за графіками повернуться. Це пов’язано з руйнуваннями на об’єктах енергетики через обстріли росіян.
Через дефіцит потужности Чернівціобленерго просить менше споживати електроенергію. Це пов’язано зі зруйнованими росіянами об’єкти енергетики.
Про це повідомляє АТ «Чернівціобленерго».
Так як і раніше, українські електростанції виробляють обмежені обсяги електроенергії. Зараз триває плановий ремонт на енергооб’єктах для того, щоб підготувати енергосистему до зими.
Для збалансування роботи системи НЕК Укренерго залучає імпорт та аварійну допомогу від європейських країн. Крім цього, у денні години працюють сонячні електростанції.
«Якщо в європейських країнах не буде надлишків електроенергії, то ми її не отримаємо. А через захмарення сонячні панелі не додаватимуть достатньої генерації. Так, за суттєвого збільшення споживання відключення за графіками повернуться», – пише Чернівціобленерго.
Енергетики просять економно споживати електроенергію у пікові години з 17:00 до 22:00. А використання потужних електричних приладів перенести на період сонячної активности – з 11:00 до 15:00.