русский корабльнахуй
 
Новини України  05 серпня 2024 08:35 

"Хочу подякувати ЗСУ": Магучіх поділилася першими емоціями від "золота" на Олімпіаді-2024

підтримай автора: оригінал
13
587
0
Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх прокоментувала завоювання золотої медалі у стрибках у висоту на Олімпійських іграх-2024 в Парижі.
22-річна спортсменка з Дніпра присвятила олімпійське "золото" батьківщині та висловила вдячність нашим військовим, волонтерам та усім тим, хто щодня наближає перемогу України у війні з російськими окупантами.
"Я виборола золоту нагороду для нашої країни. Я дуже щаслива. Хочу подякувати ЗСУ, військовим, волонтерам. Це медалі для всієї країни.
Я нервувала? Насправді я була дуже добре налаштована. Звичайно, Олімпійські ігри раз на чотири роки. Але я намагалася про це не думати, бо все ж це свято спорту. У мене була така мотивація, приїхала лідеркою сезону зі світовим рекордом. Це давало мені мотивації. На жаль, не вдалося стрибнути вище, але це змагання, так треба. Працюємо далі, є над чим", – сказала Магучіх в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт.
Також Магучіх виклала в Instagram відео, у якому одразу після свого тріумфу гучно прокричала "Україно, я везу "золото" додому".
Для Магучіх це друга олімпійська медаль у кар'єрі та перше "золото". На Іграх-2020 у Токіо вона здобула "бронзу".
Редактор: Аліна Книжник
5-08-2024, 08:35