русский корабльнахуй
 
Новини  04 серпня 2024 09:09 

На фронті загинув депутат міської ради, краєзнавець Дмитро Сірман з Чернівців

підтримай автора: оригінал
12
3.4k
0
Із перших днів масштабної війни Дмитро Сірман пішов добровольцем захищати Україну
На фронті, під Синьківкою на Куп'янському напрямку, загинув краєзнавець, громадський активіст, депутат багатьох скликань міської ради Дмитро Сірман.
Про це повідомив його син Олег Сірман та народний депутат Сергій Рудик.
"Вчора на війні загинув мій тато. Найкращий українець. Світла і вічна пам’ять!", - повідомив Олег Сірман.
Дмитро Сірман був депутатом міськради, заступником міського голови Чернівців, громадським активістом, краєзнавцем, працював помічником народного депутата Сергія Рудика, який зараз також захищає Україну. 1 жовтня Дмитру Сірману виповнилося б 60 років.
Дмитро Сірман та Сергій Рудик.
"Ранок почався зі страшної новини. Під Синьківкою на Куп´янському напрямку загинув мій друг і побратим Дмитро Сірман. Великий Українець і великий патріот. Із перших днів масштабної війни він пішов добровольцем. Не користався жодною можливістю демобілізуватися. 1 жовтня мав би святкувати своє 60-ліття.
У мирному житті Дмитро працював заступником міського голови Чернівців, керував міським департаментом ЖКГ, був моїм помічником у минулому скликанні. За час війни ми бачилися двічі – у Покровську й під Комишувахою. Привозив мені домашню закрутку від дружини Галі. Говорили, жартували, будували плани…", - повідомив Сергій Рудик.
Висловлюємо щирі співчуття колезі Олегу Дмитровичу Сірману з приводу загибелі батька.
Герої назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава Дмитру Онуфрійовичу Сірману, який захищав Україну та кожного з нас!