русский корабльнахуй
 
Спорт  03 серпня 2024 21:58 

Перше "золото" на Олімпійських іграх-2024: українські фехтувальниці на чолі з Харлан перемогли у фіналі корейців. Як це було

підтримай автора: оригінал
13
854
0
Жіноча збірна України з фехтування на шаблях. Фото: REUTERS
У столиці Франції були розіграні чергові нагороди у фехтуванні. Серед фавориток турніру були українки, які зуміли пройти італійок та японок на шляху до фіналу.
У Парижі продовжуються 33-ті літні Олімпійські ігри-2024. У восьмий ігровий день відбулись змагання з командного фехтування на шаблях, пише 24 Канал.
Третя медаль України на Олімпіаді стала "золотою"!
Серед учасників турніру були українки. До нашої команди увійшли Аліна Комащук, Юлія Бакастова, а також бронзова медалістка цих Ігор Ольга Харлан.
У чвертьфіналі наші дівчата у непростій дуелі здолала команду Італії з рахунком 45:37. Трохи легшою вийшла перемога у півфіналі. Там доля звела наших дівчат із Японією, яка була обіграна з рахунком 45:32.
Цей успіх гарантував Україні третю медаль на Олімпійських іграх-2024. У фіналі проти Південної Кореї залишалось визначити, чи це буде "золото" або "срібло".
У підсумку українкам вдалось вирвати перемогу над суперницями. Довгий час наша команда програвала суперницям, але на фініші змогла вирвати перемогу завдяки Ользі Харлан.
Це перша золота медаль на Олімпіаді-2024 для України!
🇺🇦Гімн України вперше грає на Олімпіаді в Парижі❤️
💪Українські шаблістки Ольга Харлан, Олена Кравацька, Аліна Комащук і Юлія Бакастова отримали золоті медалі🥇 pic.twitter.com/VOLsyKLt7n
— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) August 4, 2024