русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  03 серпня 2024 18:59 

«Гордий, що в нас є такий батальйон»: бійці з Буковини знищили роту окупантів

підтримай автора: оригінал
13
6.3k
0
Усі фото - із фб-сторінки 107 окремої бригади Сил ТрО ЗСУ
З початку липня цього року бійці 93 батальйону 107 окремої бригади Сил ТрО ЗСУ на одній із ділянок фронту на Луганщині знищили 90 російських окупантів, поранили майже півтори сотні. Чотирьох узяли в полон, повідомила пресслужба 107 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, пише molbuk.ua
"Їх хутко набрали із ближніх регіонів, трішки чогось навчили й відразу кинули в бій. Там лише один був такий, що з 2022 року воює. Усі інші – взагалі свіжак. Вони навіть не розуміють, що на війні можуть убити. Думають, що їх тут погладять по голові. Такі собі чмобики.Ті ж, хто розуміє, що війна – це не жарти, швидко здаються в полон", – каже Ігор Володимирович.
Підполковник закликає всіх, хто може, доєднуватися до війська. Підмога дуже потрібна.
"Зараз є багато спеціальностей у війську. Не можете йти в стрільці – ідіть дронниками, медиками. Та багато таких посад, на яких можна бути корисними. Бо хоч у нашій бригаді воює один із найкращих батальйонів, але й ці воїни, на жаль, закінчуються. А бригада – це єдиний механізм, де все має працювати злагоджено. Вибір у нас невеликий – воювати або стати рабами", – каже Ігор Ісаченко.
Редактор: Галина Олійник
3-08-2024, 18:59