русский корабльнахуй
 
Новини  03 серпня 2024 18:52 

Ведмедиця загризла 19-річну дівчину в румунських Карпатах: люди налякані

підтримай автора: оригінал
10
1.6k
0
Рятувальники знайшли тварину над жертвою, ведмедиця нападала і на них, поки мисливець не застрелив її
В горах Бучегі в Румунії 9 липня ведмідь загриз 19-річну туристку. Рятувальники знайшли тварину над жертвою, але не змогли врятувати Діану Казаку. Ведмедиця напала і на них, поки мисливець не застрелив її.
Про це повідомляє ВВС.
Зазначають, що 9 липня близько 15:00 до екстреної служби Румунії надійшов дзвінок від хлопця постраждалої дівчини. На місце події виїхали рятувальники – вони знайшли розгубленого хлопця та ведмедя, який стояв над дівчиною.
Як повідомляють, тварина схопила постраждалу і кинула її в яр, через що дівчина загинула. Потім ведмідь напав на рятувальників, поки мисливець не застрелив його.
Рятувальник сказав, що помилкою дівчини було те, що вона втікала. Не слід шуміти на ведмежій території, варто стояти тихо і нерухомо, повільно відступати.
Місцеві – розлючені, кажуть, завжди бояться ходити вночі додому.
Колишній міністр навколишнього середовища Барна Танчос є автором нового закону, ухваленого Палатою депутатів і схваленого президентом Клаусом Йоханнісом у липні, який дозволяє людям вбивати до 500 ведмедів протягом наступних 18 місяців.
«Популяція ведмедів зростає щодня, щомісяця, щороку в Румунії, тому, якщо ми нічого не зробимо, у нас будуть тисячі, десятки тисяч ведмедів, що не добре ні для людей, ні для ведмедів», – сказав Танчос.
Зазначимо, що близько 8 000 ведмедів живуть у Карпатських горах.