русский корабльнахуй
 
Новини  03 серпня 2024 18:00 

Буданов: Удар по аеродрому «Оленья» відтягнув масований обстріл України

підтримай автора: оригінал
12
-
-
Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що ураження стратегічних бомбардувальників на авіабазі «Оленья» за 1800 км від кордону з Україною дозволило відтермінувати масований обстріл України.
Про це він розповів в етері національного телемаратону.
Буданова запитали, які саме удари по російській території змінили хід бойових дій, на що керівник української розвідки відповів, що не готовий говорити на цю тему.
“А такий цікавий момент: от до прикладу нещодавно дрони дійшли до аеродромів певних в російській федерації. До північних. До “Оленьї”. Там є вражені дальні бомбардувальники, і це змусило ну хоч на кілька днів відтягнути чергові масові удари по нас”, — додав військовий.
27 липня бійці ГУР МО атакували дронами аеродром «Оленья» у Мурманській області, що розташований за 1800 км від кордону з Україною. Тоді вдалося вразити і стратегічний бомбардувальник Ту-22М3.
Тоді ж українські розвідники уразили аеродром «Енгельс» у Саратовській та «Дягілєво» у Рязанській областях. Під ударом українських військових також був нафтопереробний завод у Рязані.