русский корабльнахуй
 
Надзвичайні ситуації  03 серпня 2024 14:21 

Деблокували з машини людину: рятувальники показали наслідки автотрощі на об'їзній дорозі під Чернівцями (ФОТО)

підтримай автора: оригінал
11
844
0
2 серпня, на спецлінію 101 надійшло повідомлення від правоохоронців про те, що на відрізку дороги Чернівці-Магала (об'їзна дорога ділянки траси М-19 під Чернівцями) внаслідок ДТП у авто заблоковано 1 особу.
Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області, на виклик прибув черговий караул групи рятувальних та відновлювальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.
Надзвичайники деблокували чоловіка з авто, зафіксували постраждалого на ношах та транспортували до карети швидкої медичної допомоги.
Також фахівці Служби порятунку на місці ДТП знеструмили 2 автомобілі та забезпечили пожежну безпеку.
У поліції відкрили провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ.
"Попередньо правоохоронці встановили, що 33-річний водій автомобіля "ВАЗ-2106", проявив неуважність, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з зустрічною автівкою "ВАЗ-2105", якою керував 58-річний житель с. Магала, з подальшим зіткненням з мікроавтобусом "Mercedes-Benz Sprinter".
У результаті ДТП 58-річний кермувальник автомобіля "ВАЗ-2105" отримав травми. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги", - повідомили в поліції.