русский корабльнахуй
 
Чернівці  03 серпня 2024 13:11 

Розвантажить рух у години пік: у Чернівцях планують розширити вулиці Фастівську та Винниченка

підтримай автора: оригінал
12
2k
0
Фото: МА АСС
За словами мера, це покращить організацію автомобільного руху як на цих вулицях, так і на Руській, особливо в години найбільшого навантаження.
Як розповів на щомісячній пресконференції міський голова Роман Клічук, у Чернівцях працюють над розвантаженням вулиці Руської, пише Медіа агентство АСС.
За його словами, це планують зробити не шляхом розширення самої Руської або запровадженням реверсного руху на ній, а зміною організації руху на перехресті з вулицею Винниченка.
«Зараз ми говоримо про це. Можливо, у цьому місяці оголосимо тендер на розширення вулиці Винниченка, щоб була ще одна смуга для повороту ліворуч, і на вулиці Фастівській також на розширення. Ми вважаємо, що це полегшить рух на Руській та зменшить затори», - каже Роман Клічук.
Як додав мер, на цьому перехресті також планують встановити «розумні» світлофори: «Вони можуть регулювати час червоного та зеленого світла залежно від того, де більший потік машин. Умовно кажучи, зранку в центр міста зелене світло буде довше, а ввечері вже у зворотному напрямку».
За словами фахівців та урбаністів, саме така організація руху на цій ділянці найбільш відповідна до вимог міста.