русский корабльнахуй
 
Чернівці  03 серпня 2024 11:32 

Потрійна ДТП під Чернівцями: один з водіїв став заручником розтрощеного авто

підтримай автора: оригінал
7
1.5k
0
2 серпня на дорозі в селі Прут зіткнулися три транспортні засоби. Внаслідок аварії травмувався водій одного із легковиків. Наразі правоохоронці встановлюють причини та обставини аварії.
Попередньо правоохоронці встановили, що 33-річний водій автомобіля «ВАЗ-2106», проявив неуважність, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався спочатку у зустрічну автівку «ВАЗ-2105», якою керував 58-річний житель села Магала, а далі й з мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter», пише Медіа агентство АСС з посиланням на Відділ комунікації поліції.
У результаті ДТП 58-річний кермувальник автомобіля «ВАЗ-2105» отримав травми. Надзвичайники деблокували чоловіка з авто, зафіксували постраждалого на ношах та транспортували до карети швидкої медичної допомоги, повідомили в ГУ ДСНС у Чернівецькій області.
Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.
Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування триває.