русский корабльнахуй
 
Новини  02 серпня 2024 20:15 

У ЧНУ імені Юрія Федьковича призначили ще одного проректора

підтримай автора: оригінал
7
676
0
З 2017 року Ірина Осовська працювала деканом факультету іноемних мов У Чернівецькоому національному університеті імені Юрія Федьковича на посаду проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної та гуманітарної діяльності призначили Ірину Осовську.
Про це повідомляється на сайті ЧНУ.
"Переконані, що за Вашої активної участі Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича продовжить свій стрімкий ріст у рейтингових показниках, міжнародній та гуманітарній сферах діяльності. Бажаємо творчого натхнення, успіхів у всіх починаннях та невичерпної енергії для реалізації амбітних планів і проєктів. Нехай кожен день приносить Вам задоволення від праці, а колеги завжди підтримують і надихають", -йдеться у повідомленні.
Що відомо про нового проректора:
Осовська Ірина Миколаївна (народилася 30 березня 1974року в місті Чернівці. Вона мовознавець, доктор філологічних наук (2014), професор (2017). Закінчила Чернівецький національний університет (1996), де відтоді й працює. З 2015 по 2017 рік – виконувала обовʼязки декана, від 2017 – декан факультету іноемних мов.