русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  02 серпня 2024 18:17 

Буковинці переправляли ухилянтів до Румунії: за свої "послуги" брали по 6 тис. доларів

підтримай автора: оригінал
15
1.2k
0
Поліцейські Буковини викрили двох чоловіків, які налагодили перевезення чоловіків мобілізаційного віку до державного кордону з подальшим його перетином. Вартість послуг становила 6000 доларів із особи. Тривають слідчі дії.
Про це повідомляє департамент стратегічних розслідувань Нацполіції, пише molbuk.ua
26-річний житель одного з прикордонних сіл залучив спільника як провідника через державний кордон. За 6 тис. доларів військовозобов'язаних чоловіків доставляли до кордону. Надалі провідник допомагав ухилянтам утекти до Румунії.
31 липня поліцейські затримали чоловіків у прикордонній зоні. У організатора схеми вилучили 5 500 доларів. Раніше був задокументований факт отримання 500 доларів завдатку. Також встановлений факт отримання так званим провідником через кордон 600 доларів.
Організатора та провідника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Обом оголошена підозра.
Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Чернівецька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону. Заходи проводилися за участі співробітників військової контррозвідки СБУ.
Редактор: Галина Олійник
2-08-2024, 18:17