русский корабльнахуй
 
Чернівці  02 серпня 2024 16:05 

Спочатку до Великодня, потім «після свят», а тепер - до осені: Роман Клічук сказав, коли звільнять Радіоринок

підтримай автора: оригінал
9
6.1k
0
Фото: МА АСС, архів
Частину кіосків підприємці, які працюють на розі вулиць Небесної Сотні - Пилипа Орлика, демонтували, проте інші все ще працюють.
Міський голова Чернівців Роман Клічук на щомісячній пресконференції розповів, що підприємці мають прибрати свої торгові місця до осені:
«Місто виступає у цій ситуації виключно як комунікатор між церквою і підприємцями. Ми в цьому випадку на одній стороні з церквою. До 1 вересня вони повинні все забрати. Церква відключила їм світло, тому вони вже змушені забратись».
Додамо, у планах міської влади розширення вулиці, йдеться саме про виїзд з Пилипа Орлика на Небесної Сотні, пише Медіа агентство АСС.
Проте, як розповів мер, більш детально будуть говорити про це тоді, коли територія стане вільною.
«Цього року ремонтні роботи там ще не плануються, це ще не та першочергова точка, яка потребує негайного вирішення, як от на вулиці Руській було», - зазначив Роман Клічук.
Нагадаймо, раніше ми писали про те, що ділянка, на якій розташовується так званий Радіоринок у Чернівцях, перебуває у постійному користуванні в церковної парафії. А її цільове призначення - будівництво та обслуговування будівель релігійних організацій.