русский корабльнахуй
 
Війна з рашистами  02 серпня 2024 14:12 

На "болотах" щось відбувається: пропагандистка Медведчука Діана Панченко, яка втекла в росію, записала істеричне звернення до українців

підтримай автора: оригінал
15
1.7k
0
Кишенькова журналістка кума Путіна Діана Панченко, яка втекла на росію, звернулася до українців із закликом вимагати виборів і переговорів з рф. Реальний стан справ на болотах, м'яко кажучи, "не дуже".
Про це у своєму Телеграм-каналі пише український журналіст і блогер Денис Казанський, який опублікував уривок із звернення колишньої журналістки телеканалів кума Путіна Медведчука Діани Панченко, яка втекла до Росії до свого шефа, пише видання Діалог.
У ролику, що з'явився у Мережі, вона українською істерично закликає своїх колишніх співгромадян вимагати виборів і мирних переговорів з рф.
"Вимагайте виборів і переговорів. Пишіть це у соцмережах. Я знаю, це небезпечно, але якщо ми будемо боятися вимовити, що хочемо миру, завтра буде гірше", - мало не кричить Панченко.
Як влучно зауважує Казанський, якби Кремль міг би перемогти на полі бою, то пропагандистку не змусили б так відчайдушно транслювати актуальні для Москви тези.
Раніше Служба безпеки України порушила кримінальну справу проти телеведучої Діани Панченко, яка працює на кремлівську пропаганду, за поїздку до окупованого Донецька.
У перші місяці війни Панченко проклинала й ображала Росію, Путіна та війну, проте видалила всі критичні публікації та переїхала жити до Москви, працюючи на пропаганду росії.