русский корабльнахуй
 
Новини  02 серпня 2024 11:00 

За спробу підкупу правоохоронців перед судом постане буковинець

підтримай автора: оригінал
11
-
-
Житель Чернівецького району хотів уникнути адміністративної відповідальності за порушення Правил Дорожнього руху та надав поліцейським гроші. Наразі слідчі поліції скерували обвинувальний акт відносно чоловіка до суду. За скоєне йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.
Пр це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
21 липня цього року в с. Старий Вовчинець за порушення Правил дорожнього руху співробітники відділення поліції № 5 (Глибока) Чернівецького РУП зупинили моторолер “Honda”, яким керував 54-річний житель с. Кам’янка.
Спілкуючись з кермувальником, правоохоронці встановили, що у нього немає посвідчення водія. Відтак, під час складання адміністративних матеріалів, аби уникнути відповідальності, буковинець поклав у кишеню поліцейського гроші. Співробітники поліції відмовилися від коштів і викликали на місце інциденту слідчо-оперативну групу, яка задокументувала протиправні дії чоловіка.
Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Глибоцького відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно водія-порушника до суду для розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.