русский корабльнахуй
 
Технологічно  02 серпня 2024 03:31 

Spotify повернув користувачам безкоштовну функцію, за яку раніше вимагав платити

підтримай автора: оригінал
16
802
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Користувачі Spotify, які не платять за підписку, знову можуть бачити текст будь-якої пісні, яку вони слухають на платформі.
Платформа Spotify отримала негативні реакції користувачів після того, як обмежила для юзерів без підписки можливість переглядати тексти прослуховуваних пісень 3 треками на місяць, спонукаючи їх почати платити за використання сервісу. На цьому тлі платформа вирішила скасувати це обмеження. Тепер користувачі без платної підписки можуть дивитися тексти пісень без обмежень, пише МА АСС з посиланням на nv.ua.
«У Spotify ми завжди тестуємо. … Доступність наших функцій може відрізнятися залежно від рівня, ринків і пристроїв. Протягом найближчих тижнів ми розширимо доступність текстів пісень для користувачів Spotify Free, щоб більше людей могли насолоджуватися переглядом більшої кількості пісень у всьому світі», — сказав представник Spotify в коментарі Engadget.
Нагадаємо, восени минулого року Spotify почав вимагати у деяких безплатних користувачів придбати підписку для того, аби подивитися тексти більш як 3 пісень на платформі за місяць. В травні цього року вимога поширилася на більшу кількість користувачів.