русский корабльнахуй
 
Новини  01 серпня 2024 18:00 

Сирський: росіяни подекуди мають незначний успіх, але ціною великих втрат

підтримай автора: оригінал
11
-
-
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський визнав, що війська рф подекуди мають успіх, хоча й ціною великих втрат. Наразі на всіх напрямках наступу окупантів тривають бойові дії різної інтенсивності.
Про це він повідомив у соцмережах.
Головнокомандувач зазначив, що під час активних бойових дій тактичні позиції військ можуть змінюватись кілька разів протягом доби. Станом на зараз суттєвих змін не відбулось.
Окрім того, поліціянти, Служба безпеки та Військова служба правопорядку проводять контрдиверсійні дії — виявляють і знешкоджують диверсійні групи противника в районах міської забудови на Торецькому напрямку.
Сирський повідомив, що протягом трьох діб працював на східному фронті — у бригадах, які тримають оборону на Харківському й Торецькому напрямках. Там зустрівся з командирами підрозділів бригад та обговорив шляхи підвищення стійкості оборони.
“Основні завдання моєї роботи у бригадах полягають у вивченні ситуації безпосередньо в районах бойових дій, аналізі ефективності виконання бойових завдань, розв’язанні проблемних питань забезпечення підрозділів боєприпасами, БпЛА, засобами РЕБ та наданні допомоги командирам в організації бойових дій”, — написав головнокомандувач.