русский корабльнахуй
 
Надзвичайні ситуації  31 липня 2024 11:48 

Мікроавтобус врізався в електроопору: біля Снятина загинув житель Рідківців, військовослужбовець в/ч № А1920 Сергій Поліщук. Подробиці жахливої ДТП

підтримай автора: оригінал
7
1.3k
0
Житель Рідківців, військовослужбовець в/ч № А1920 Сергій Поліщук загинув в ДТП біля Снятина
Рідківці в жалобі. "Страшна звістка сколихнула знову нашу громаду, вранці 29.07.2024 року поблизу Снятина, трагічно загинув в автокатастрофі військовослужбовець військової частини А1920 Поліщук Сергій Миколайович 1982 року народження.
Про це написала у Фейсбук журналістка з Новоселиці Гання Вакарчук з посиланням на Рідківський сторостат.
Приносимо щирі співчуття дружині Марині, дітям, родичам та близьким загиблого! Невимовна втрата для родини та громади!", - йдеться у повідомленні.
У Снятині мікроавтобус заїхав в електроопору: пасажир помер від травм
Смертельна аварія сталася 29 липня, о 05:40 у місті Снятин на Івано-Франківщині. 41-річний Сергій Поліщук від отриманих травм помер у лікарні.
Водій буса не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини дороги.
Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце аварії, встановила, що 56-річний водій мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter 313» рухався у бік Чернівців. Керманич не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини дороги у кювет та допустив зіткнення із бетонною електроопорою, повідомили у поліції Івано-Франківщини, пише тамтешнє видання "Вікна".
Внаслідок ДТП 41-річний пасажир від отриманих травм помер у лікарні.
Водій був тверезим, йдеться в офіційному повідомленні.
Слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.