русский корабльнахуй
 
Війна з рашистами  31 липня 2024 11:05 

У РНБО спрогнозували погіршення ситуації на фронті: де окупанти лізтимуть вперед

підтримай автора: оригінал
12
705
0
Фото ілюстративне
У РНБО зробили заяву щодо розвитку подій на фронті найближчим часом. Вказано, що ситуація на фронті погіршиться – російські окупанти продовжать наступ, який буде складно стримувати. Загарбники будуть намагатися за будь-яку ціну просунутися вперед.
Про це повідомив керівник ЦПД РНБО Андрій Коваленко. Він зазначив, що РФ повернеться до ударів по енергетиці України. Воєнні дії будуть посилюватися – Україна зіткнеться із важкими викликами як на передовій, так і у суспільстві, пише Today.ua.
За словами Коваленка, восени постануть наступні виклики.
"Схід. Ворог намагатиметься в серпні лізти вперед всім, чим може. І стримати його вкрай важливо. Наша далекобійність, удари по місцях базування Ту та інших аеродромах, з яких наносяться удари по Україні – пріоритет", - пояснив аналітик.
Представник РНБО наголосив, що росіянам слід чітко вказати – намагання знищити українців має гострі наслідки. Тому слід завдавати удари у відповідь, зокрема по ворожим нафтобазам, руйнувати ворожу енергетику
Наголошено, що рашисти спробують масово бити по об'єктам української енергоструктури. Тому вкрай необхідно зірвати плани противника. Для цього потрібно надавати сильну відсіч та посилювати вітчизняну протиповітряну оборону.
Андрій Коваленко окремо зупинився на дезінформації, яку поширюють російські окупанти. Вони продовжуватимуть використовувати болючі теми мобілізації та втоми від повномасштабної війни. Але ці удари всередину держави вдасться відбити.
"Але ворог працює агресивно з українцями за кордоном, використовуючи таких як Швець, деяких блогерів, що поїхали і сидять в інших країнах. Мільйони наших людей, з якими ми повинні працювати щодня. Це виклик", - підкреслив керівник ЦПД.
Війна триватиме у 2025 році, - Міністерство фінансів
Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що повномасштабна війна в Україні триватиме і наступного року. Нам важиво отримати від Заходу 12-15 мільярдів доларів.
Зазначено, що ці оцінки повністю відповідають дискусіям відомства з МВФ. Вони також бачать додаткову потребу від того, що передбачає програма зараз.