русский корабльнахуй
 
Обласна влада  30 липня 2024 20:53 

У заступника Запарнюка Домніцака здали нерви від бездільності влади. Він звільняється: "Хочу захищати Україну зі зброєю в руках"

підтримай автора: оригінал
15
3k
12
Заступник начальника Чернівецької ОВА, Руслан Домніцак звільняється із своєї посади. Це пов'язано із бажанням стати до лав ЗСУ та захищати Україну "зі зброєю у руках".
Заяву про звільнення Руслан Домніцак, опублікував на своїй сторінці у Фейсбук.
Водночас, як повідомили БукІнфо достовірні джерела, які знають глибше деталі ситуації, Руслан Домніцак вже тривалий час вислювлював незадоволення неефективністю обласної влади щодо наявних можливостей допомоги фронту та бюрократизації управлінських рішень обласної влади в час війни.
“У нього накипіло давно. Коли він зрозумів, що пробити бюрократичну стіну керівництва області немає можливості, а все, що звалили на нього (Домніцака - ред.), як заступника, - це формалізм і нічого не дає практичного по суті, - вирішив звільнитися. У нього воює син. Йому просто стало не по собі, коли в час війни кояться такі речі. Руслану просто соромно дивитися у вічі захисникам, чи родинам полеглих воїнів. Обласна влада загралася у показуху”, - заявило джерело БукІнфо.
У заяві Домніцак звернувся до начальника Чернівецької ОВА:
Руслан Домніцак раніше був головою Чернівецької районної ради. Перед цим працював на різних посадах у правоохоронних органах в Чернівецькій та Львівській областях.
Перед обранням головою Чернівецької районної ради був заступником начальника управління в Головному управлінні по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби Безпеки України. Має військове звання полковника.
14 липня 2023 року, за погодженням Кабміну, Руслан Домніцак став новим заступником голови Чернівецької обласної військової адміністрації.