русский корабльнахуй
 
Чернівці  30 липня 2024 18:22 

Українців попередили про можливі затримки на кордоні: причини

підтримай автора: оригінал
18
1k
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Держмитслужба попереджає про можливі затримки при перетині кордону в ніч з 30 на 31 липня через оновлення програмного забезпечення. Технічні роботи триватимуть близько 6 годин, починаючи з 23:00 30 липня.
Можливі затримки при перетині кордону в ніч з 30 на 31 липня через оновлення програмного забезпечення, попередили у Держмитслужбі пише Медіа агентство АСС з посиланням на УНН.
Повідомляється, що починаючи з 23:00 30 липня 2024 року Держмитслужба запланувала проведення технічних робіт з оновлення серверного програмного забезпечення Єдиної автоматизованої інформаційної системи митних органів. Орієнтовно технічні роботи триватимуть близько 6 годин, вказали у митній службі.
«Під час їх проведення можливі перебої функціонування програмного забезпечення, яке використовується посадовими особами митниць у пунктах пропуску, із загальним збереженням його працездатності. Тобто можливим буде здійснення пропуску через державний кордон осіб, товарів та транспортних засобів з імовірними затримками», - ідеться у повідомленні.
Водночас у відомстві звернули увагу, що під час проведення технічних робіт неможливим буде здійснення пропуску у пункті пропуску «Ужгород - автомобільний» Закарпатської митниці.
І закликали врахувати зазначену інформацію при плануванні перетину кордону.