русский корабльнахуй
 
Чернівці  30 липня 2024 17:39 

Олімпійські естафети та психологічний тренінг: у таборі «Ойкос» відбувся захід

підтримай автора: оригінал
12
568
0
Для школярів у таборі «ОЙКОС», що на Буковині, провели спортивно-психологічний захід.
Подія присвячена відкриттю ХХХІІІ Олімпійських Ігор у Парижі, повідомляє ГО «МОЛОДЬ. НАУКА. СПОРТ. ЗДОРОВИЙ РУХ УКРАЇНИ».
Так, дітям розповіли про олімпійські символи, види спорту, де найбільше представлено спортсменів на Іграх. Як зазначив керівник ГО, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент Ярослав Галан, проведення таких заходів є дуже важливим для наших спортсменів.
Школярі також взяли участь в олімпійських естафетах та психологічному тренінгу. Естафети включали елементи олімпійських видів спорту, де кожен учасник команди відчув змагальну атмосферу та продемонстрував свої рухові здібності.
Під керівництвом психолога вищої категорії Олени Платонової відбувся психологічний тренінг, до якого долучились школярі, що відпочивають у таборі.
«Кожний вік має свої особливості, тому ігри на знайомство допомагають створити сприятливу атмосферу, звільнити дітей від м’язових і психологічних затисків, познайомити та подружити їх одне з одним у творчій, оригінальній формі. Характер вправ дозволяє усвідомити, прийняти і вільно висловлювати свої почуття.
На завершення заходу відпочиваючі табору «Ойкос» взяли участь в олімпійській вікторині та розповіли про свої досягнення в спорті», - йдеться у повідомленні організації «МОЛОДЬ. НАУКА. СПОРТ. ЗДОРОВИЙ РУХ УКРАЇНИ».