русский корабльнахуй
 
Чернівці  30 липня 2024 11:25 

Чернівчан попередили про масштабні відключення води

підтримай автора: оригінал
12
1.8k
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Три дні водопостачання не буде у районі Садгора. Детальніше - читайте в матеріалі Медіа агентства АСС.
Як повідомили в КП «Чернівціводоканал», у Чернівцях, у районі Садгора, заплановані відключення водопостачання на три дні, передає Медіа агентство АСС.
Це пов'язано з масштабними ремонтними роботами на магістральному самоплинному водогоні, який живить водою більшість вулиць цього району.
Так, водопостачання не буде з 10 ранку 31 липня до 2 серпня на вулицях: І.Підкови, Демократична, Дібровецька, Вишнева, Карбулицького, Я. Налепки, Привокзальна, Дорошенка, Квітковського, Мізюна, Кривоноса, Я. Мудрого №180-200,163-207, Перемоги, Здоров’я, Северина, Учительська, В. Александрі, Хотинська №10 А, 45-49, 54 В, 55, «Добробут» та прилеглих.
Для мешканців цих вулиць організовують підвіз води. Бочки синього кольору стоятимуть на локаціях:
- Хотинська, 45-49;
- Івана Підкови, 34-40;
- Геріатричний пансіонат (Івана Підкови, 13);
- Привокзальна, 21-21 А;
- Карбулицького, 2;
- Наметове містечко (вул. Карбулицького, в районі ліцею №21).
- Квітковського, 2.
«Детальніше про ремонт: раніше ми розповідали, що чекаємо запчастини для ділянки, де стикаються два сегменти магістральної мережі, бетонний та стальний. Тепер усе необхідне обладнання є на складі. Попередньо сподіваємось закінчити до суботи, але це труби з великим діаметром самоплинного водогону, наразі передбачити точний час, який потрібний для ремонту, важко», - пояснюють у дописі.