русский корабльнахуй
 
Новини  29 липня 2024 16:30 

Двоє медиків з Чернівців одержали Орден Святого Пантелеймона

підтримай автора: оригінал
13
748
0
Нагородили відзнакою медиків Юрія Зиму та Олега Бондаря
27 липня, у Патріаршому соборі Воскресіння Христового у Києві відбулася щорічна урочиста церемонія нагородження Відзнакою за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона». Серед переможців загальноукраїнського відбору є одразу два представники Чернівецької області.
Про це повідомляє Орден Святого Пантелеймона. Чернівецька Регіональна Рада.
Із числа військових медиків Орден Святого Пантелеймона одержав Юрій Зима, лікар-анестезіолог ОКНП "Чернівецька обласна клінічна лікарня".
З цивільних медиків Орденом Святого Пантелеймона нагороджено Боднаря Олега, д.м.н., професора, завідувача кафедри дитячої хірургії, отоларингології та офтальмології Буковинського державного медичного університету.
Як відзначає голова Регіональної ради Наталія Гопко, вони удостоєні цієї найпочеснішої серед медичної спільноти відзнаки за самовіддане служіння українському народу, за мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором.
Вперше цього року церемонія нагородження Орденом Святого Пантелеймона відбулася 27 липня - у День медичних працівників України.