русский корабльнахуй
 
Персоналії  29 липня 2024 14:55 

Депутатові Чернівецької облради, лікарю обласної дитячої клінічної лікарні Михайлові Гнатюку присвоїли звання «Заслуженого лікаря України»

підтримай автора: оригінал
13
950
5
Михайло Гнатюк став "Заслуженим лікарем України"
Завідувач кардіоревмоонкогематологічного відділення ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня» Михайла Гнатюка з присвоєнням почесного звання «Заслужений лікар України»!
Михайло Георгійович належить до тієї когорти медиків, яких називають «ангелами в білих халатах». Серед усіх лікарських спеціальностей він обрав одну з найважчих – роботу з дітьми, які борються за своє життя. Буває, що у відділення привозять маленьких пацієнтів, від яких відмовилися у закордонних клініках, а він їх рятує, - написав у Фейсбук голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко.
За понад 20 років роботи Михайло Гнатюк вилікував більше 10 тисяч дітей і сформував у відділенні потужну команду однодумців. Постійно впроваджує нові методи лікування та співпрацює з провідними клініками України й іноземними колегами.
Пан Михайло знаний фахівець далеко за межами нашої країни й завдяки цьому, з початком повномасштабного вторгнення, зумів відправити на лікування до Італії, Бельгії, Німеччини та Ізраїлю дітей як з Буковини, так і з регіонів, охоплених активними бойовими діями.
Олексій Бойко та депутатський корпус Чернівецької обласної ради привітали Михайла Гнатюка із присвоєнням почесного звання "Заслужений лікар України", побажали міцного здоров’я та сил, якомога більше щасливих дитячих усмішок!