русский корабльнахуй
 
Чернівці  29 липня 2024 14:12 

Профілактика рятує життя: чернівецька лікарка Вікторія Юзько про вчасні чекапи

підтримай автора: оригінал
10
701
0
Yuzko Medical Center став частиною медичної реформи в Україні та приєднався до програми державного фінансування лікування безпліддя за допомогою допоміжних репродуктивних технологій.
Про чекапи організму, профілактику та важливість вакцинації говорили в ефірі Радіо 10 з лікаркою, гінекологинею, репродуктологинею Yuzko medical centre Вікторією Юзько, пише Медіа агентство АСС.
За словами фахівчині, зараз люди стали більш обізнані, почали краще цінувати свій час та здоров’я, а тому частіше звертаються до лікарів за консультаціями. Адже найважливіше у боротьбі з недугою - вчасно її помітити, правильно діагностувати та призначити лікування.
«Профілактика рятує життя. У нашій клініці можна пройти всі види діагностики, онкопрофогляд, УЗД молочних залоз, органів малого тазу, кольпоскопію, цитологію. Нещодавно мали випадок. Молода дівчина, котра ще не народжувала, звернулась для огляду. Шийка матки була нормальна. За пів року – там кольпоскопічно помітили незначні зміни. А за рік там уже виявили велике утворення на шийці матки. Аденокарцинома. Це рак шийки матки. За рік часу, і це завжди будучи на контролі у лікаря, виявили злоякісну пухлину. Зараз там триває лікування. Цей онкопрофогляд врятував їй життя», - каже Вікторія Юзько.
Також у клініці є широкий спектр різних програм чекапів: по лінії гінекології для дівчат та жінок після 45, дитячі, підліткові, курс «Хочу стати мамою» та інші.
Yuzko Medical Center став частиною медичної реформи в Україні, приєднавшись до програми державного фінансування «Лікування безпліддя за допомогою допоміжних репродуктивних технологій (запліднення in vitro)» від НСЗУ. Це означає, що пацієнти мають можливість отримати якісне та ефективне лікування безпліддя, не переймаючись фінансовими труднощами.
«А це гордість для нас. Нарешті ми дочекалися. По Україні 12 з 89 центрів підписали пакет. Маємо всі умови і з травня ми уже робимо це безкоштовно. Програма медичних гарантій на лікування безпліддя – це підтримка сімейних пар, які мріють про власних дітей. Після таких змін очікуємо значне зростання кількості успішних випадків лікування безпліддя та, відповідно, народження нових українців», - додала Вікторія Юзько.
Радіо 10 розігрує сертифікат на онко чекап від Yuzko Medical Center. Умови за посиланням.