русский корабльнахуй
 
Новини  29 липня 2024 10:00 

Треба готуватися не до графіків відключень, а до графіків включень електроенергії - мер Дніпра

підтримай автора: оригінал
15
642
0
Якщо не буде електропостачання, не буде ні води, ні опалення, каже Борис Філатов Ситуація з електропостачанням в Україні залишається непростою, а від електрики залежить взагалі функціонування інфраструктури. Зараз потрібно готуватися не до графіків відключень, а до графіків включень електроенергії, вважає мер Дніпра Борис Філатов. Про це повідомляє РБК-Україна.
"Давати будь-які прогнози зараз неможливо, тому що ми не знаємо, які далі будуть обстріли, з якою інтенсивністю, з якою ефективністю буде працювати ППО тощо.
Але хочу сказати, що нам потрібно готуватися, скажімо так, не до графіків відключень, а до графіків включень електроенергії. Це базові речі, буде в будь-якому випадку під час опалювального сезону рости енергоспоживання, і тому це дуже велика проблема", - каже Філатов.
Якщо не буде електропостачання - не працюватимуть насоси, не працюватимуть насоси - не буде води, не буде води - не буде опалення, зазначає мер Дніпра:
"Я багато спілкуюсь з людьми, на жаль, іноді у них не корелюються базові речі. Вони не можуть зв'язати між собою відсутність електропостачання з відсутністю води та відсутністю опалення. Але якщо немає електропостачання, тоді не працюють насоси. Якщо не працюють насоси, то немає води, а якщо не працюють насоси, немає води, а вода – це теплоносій, то немає опалення. Логічно".