русский корабльнахуй
 
Чернівці  28 липня 2024 18:07 

На Буковині минулої доби поліцейські задокументували дві аварії з потерпілими пішоходами

підтримай автора: оригінал
13
858
0
У селі Звенячин внаслідок наїзду автомобіля травмувалися двоє дітей, віком 12 та 14 років. Ще одна ДТП трапилась у селі Вербівці.
Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Увечері 27 липня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Звенячин Чернівецького району.
Поліцейські попередньо встановили, що 33-річний житель села Степанівка, керуючи автомобілем «ВАЗ-2108», допустив наїзд на двох пішоходів, які рухалися узбіччям на зустріч транспорту. Унаслідок ДТП 12-річна дівчинка та 14-річний хлопець отримали травми різного ступеня тяжкості. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичних закладів.
Правоохоронці затримали кермувальника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
Цього ж дня ще одна автопригода трапилась у селі Вербівці. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 56-річний водій автомобіля «ВАЗ-2101», на території власного домогосподарства, рухаючись заднім ходом допустив наїзд на 3-річну дівчинку.
У результаті наїзду малолітня отримала закриту травму живота. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілу до лікарні для надання допомоги.
Відомості про автопригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286.
Транспортні засоби вилучено. Досудові розслідування тривають.