русский корабльнахуй
 
Останні новини  28 липня 2024 15:37 

Експравоохоронці з Чернівецької області допомагали переправляти чоловіків за кордон

підтримай автора: оригінал
12
-
0
Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальні акти стосовно двох колишніх співробітників поліції. Тих звинувачують у незаконному переправленні чоловіків через державний кордон України (ч. ч. 2,3 ст. 332 КК України).
Правоохоронці допомагали організаторам незаконного переправлення чоловіків за кордон уникати перевірок на блокпостах, - повідомляє Чернівецька прокуратура.
Встановлено, що 26-річний патрульний на прохання одного з організаторів нелегального перетину кордону особисто перевозив через блокпост жителя Кривого Рогу. Щоб легко пройти перевірку правоохоронець надав своєму пасажиру формений одяг працівника правоохоронного органу.
У незаконному переправленні чоловіків за кордон звинувачують і колишнього поліцейського сектору реагування патрульної поліції. Його викрили під час супроводу через блокпост опломбованого зерновоза з 8 військовозобов’язаними чоловіками, які прямували до Молдови.
Правоохоронців звільнили зі служби.
Підписуйтесь на наш Instagram
Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснюють слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу Управління СБ України у Чернівецькій області та ДВБ НП України та 31 прикордонного загону.