русский корабльнахуй
 
Персоналії  28 липня 2024 10:33 

Представили нового начальника Чернівецького прикордонного загону. Хто він?

підтримай автора: оригінал
13
9.7k
0
Під час наради з представниками правоохоронних органів у Чернівецькій ОВА т.в.о. начальника Західного регіонального управління державної прикордонної служби Олександр Рибак представив нового начальника Чернівецького прикордонного загону. На цю посаду призначений Євгеній Бабич.
Про це повідомив начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.
Він має двадцять років загального стажу роботи у прикордонній службі, обіймав посади у підрозділах у різних регіонах, до призначення у Чернівці два роки був начальником Білгород-Дністровського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
“Побажав новопризначеному керівникові буковинських прикордонників успіху, наснаги у виконанні службових обов’язків. Переконаний, робота 31-го прикордонного загону під його керівництвом буде ефективною, а наша співпраця – конструктивною”, - зазначив Руслан Запаранюк.
Євгеній Юрійович народився в Харкові. В 2008 році закінчив Національну академію Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Офіцерську службу проходив на різних посадах в підрозділах Західного, Східного та Південного регіональних управлінь Державної прикордонної служби України.
В 2019 році закінчив факультет підготовки керівних кадрів Національної академії ДПСУ. Учасник бойових дій.
Перед призначенням на посаду начальника Чернівецького прикордонного загону очолював Білгород-Дністровський прикордонний загін.