русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  26 липня 2024 19:42 

Окремий полк CCO «Рейнджер» спільно із ТЦК організовує цікавий захід у Чернівцях

підтримай автора: оригінал
9
4.7k
0
Окремий полк CCO "Рейнджер" запрошує усіх бажаючих взяти участь у інформаційно-рекрутинговому заході, який відбудеться у Чернівцях.
Про це повідомляє Чернівецький обласний ТЦК та СП, пише molbuk.ua
Вас очікує майстер-клас з надання домедичної допомоги в бойових умовах, симулятор польотів на БпЛА, представлення різних зразків дронів та спілкування зі справжніми рейнджерами, вікторини, розважальні заходи і концерт гурту "Чумацький шлях".
Захід організований спільно із представниками Чернівецького обласного ТЦК та СП.
"Захід такого формату саме у взаємодії з представниками Чернівецького обласного ТЦК та СП є першим, і ми сподіваємося продовжити цю практику і в інших місцях. Найбільше, що зараз створює негатив, — це нерозуміння та незнання процесів, тож сьогодні ми хочемо показати, що існування одних неможливе без існування інших. Неважливо, де військові виконують свої обов'язки, бо маємо єдину мету — захист нашої країни", — зазначив командир окремого полку ССО "Рейнджер" на псевдо Бобер.
"Рекрутинг та робота ТЦК є фактично нероздільним процесом, адже в будь-якому випадку основні етапи оформлення рекрути проходять саме через центри комплектування. Ідея виступати єдиним фронтом і демонструвати єдність у такі темні для України часи — це одна з найкращих ініціатив. Представники центру комплектування будуть брати участь у заході як консультанти, адже саме знання перш за все своїх прав, законів та інших моментів зменшують страх перед невідомістю", — зазначила начальник служби зв'язків із громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП майор Тетяна Гайдащук.
Усі охочі зможуть прийти та познайомитися з воїнами, дізнатись багато нового загалом про Сили спеціальних операцій та задати свої запитання представникам центрів комплектування.
Місце проведення заходу — центр міста Чернівці.
Дата проведення: 28 липня з 9:00 до 17:00 (розважальна програма — з 15:00 до 17:00).
Редактор: Галина Олійник
26-07-2024, 19:42