русский корабльнахуй
 
Новини  26 липня 2024 15:45 

Переїхали з Маріуполя до Чернівців: родині полеглого Героя вручили державну нагороду

підтримай автора: оригінал
11
1k
0
У матері, дружини та доньки захисника в Маріуполі загинули усі родичі
Начальник Чернівецької ОВА Ркслан Запаранюк вручив орден «За мужність» III ступеня (посмертно) родині загиблого героя-захисника Маріуполя.
Про це йдеться у дописі начальника ОВА.
Орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) нагороджений нацгвардієць Степан Єрьоменко. Він із серпня 2021 року служив у лавах Національної гвардії України, був начальником групи кінологічного взводу. Загинув під час авіаудару 11 травня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі металургійного комбінату "Азовсталь".
"Разом із керівництвом чернівецького підрозділу Національної гвардії передав нагороду захисника матері, дружині та доньці, які зараз проживають у Чернівцях. Як розповіла мати Алла Степанівна, у Маріуполі загинули усі родичі, родина переїхала на Буковину - тепер тут їхній дім. Степан був справжнім героєм, який до останнього подиху захищав нашу країну. Його відвага і самопожертва є прикладом для всіх. Ми завжди пам'ятатимемо його подвиг та будемо підтримувати родину в цей важкий час. Слава Героєві! Слава Україні!", - йдеться у дописі.