русский корабльнахуй
 
Новини  25 липня 2024 12:21 

На воді загинув 25-річний захисник з Буковини, який приїхав додому у відпустку

підтримай автора: оригінал
13
17.4k
0
У Веніаміна Ловчого залишилася дружина, донька, брат та батьки
Військовий з Буковини Веніамін Ловчий загинув на воді, чоловік приїхав додому у відпустку. Воїну було тільки 25 років.
Про це повідомляє Сокирянська міська рада.
"Військовий перебував у відпустці в рідному селі Кулішівка. 24 липня 2024 року, внаслідок нещасного випадку на воді Веніамін Ловчий загинув.
Мужньому захиснику України навіки 25...
Веніамін Ловчий став на захист держави від ворога з перших днів повномасштабного вторгнення Росії на територію України. До того він боронив рідну землю від ворога в ході антитерористичної операції на Сході", - йдеться у дописі.
Незважаючи на свій молодий вік, залишивши вдома дружину, донечку та батьків, Веніамін без роздумів пішов захищати Батьківщину. Про таких як Веніамін кажуть: «він Герой». У свої 25 років він знав ціну життя та свободи. Не з чужих слів молодий захисник України знав, якою ціною дається воля.
"За особливі досягнення під час виконання бойових завдань Веніамін Васильович Ловчий був відзначений численними нагородами, в тому числі відомчою відзнакою – нагрудним знаком «За доблесну службу» командувача Національної гвардії України.
Сокирянська міська рада висловлює щирі співчуття батькам – Мар’яні Василівні та Василю Васильовичу, дружині - Тетяні та донечці Наталочці, бабусі Зінаїді Іванівні та дідусю Василю Петровичу, брату Єлізару та всім близьким, рідним і побратимам захисника України", - йдеться у дописі.