русский корабльнахуй
 
Новини  25 липня 2024 11:27 

Загинув мотоцикліст: на Буковині 25-річний водій вчинив криваву ДТП і втік

підтримай автора: оригінал
9
2.3k
0
Чоловіка зайшли і затримали правоохоронці
Буковинські поліцейські розслідують обставини аварії, в якій загинув мотоцикліст. У результаті зіткнення автомобіля з мотоциклом, в адміністративних межах села Костичани, 39-річний місцевий житель отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям. За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
Про це повідомляє Відділ комумінкації поліції у Чернівецькій області.
"Уночі 24 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі державного значення «Н-10» в адміністративних межах села Костичани трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим.
Виїхавши на місце події співробітники поліції попередньо з’ясували, що 25-річний водій автомобіля «BMW X5» зіткнувся з мотоциклом «Kanuni», під керуванням 39-річного місцевого жителя. Внаслідок аварії мотоцикліст отримав травми не сумісні з життям та загинув на місці аварії. Кермувальник автомобіля покинув місце події до приїзду правоохоронців", - йдеться у повідомленні.
Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліції встановили місце знаходження водія та його автомобіля.
Поліцейські транспортні засоби вилучили та помістили на арешт майданчик.
Тіло загиблого правоохоронці відправили на проведення судово-медичної експертизи.
За вказаним фактом співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.