русский корабльнахуй
 
Цікаво  25 липня 2024 03:23 

Американський підліток встановив рекорд за найдовше волосся

підтримай автора: оригінал
14
732
0
Фото: guinnessworldrecords.com
Коли хлопцю виповниться 18 років, він зможе претендувати на титул власника найдовшого волосся серед дорослих чоловіків.
Американець Рубен Локс Твіс-молодший увійшов до Книги рекордів Гіннеса з найдовшим волоссям серед підлітків чоловічої статі - 161 см, обійшовши індійця Сідакдіпа Сінгха Чахала з волоссям довжиною 146 см. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Кореспондент.
Рубен, який не стригся з двох років, спочатку боявся машинки для стрижки, а потім продовжив відрощувати волосся через традицію свого племені лакота.
«Культурно лакота мають довге волосся. Це частина нашого Нагі (духу). Це те, ким я є. Я пишаюся тим, що представляю свою сім'ю і народ лакота», - сказав хлопець.
Зазвичай Рубен заплітає волосся у довгу косу. Щоранку він витрачає близько 20 хвилин на миття волосся з шампунем і кондиціонером. Година йде на сушку, потім ще 10 хвилин на розчісування та заплітання коси.
«Щоб виміряти точну довжину, він відвідав перукарню, де його волосся розплели, вимили і розчесали, а потім виклали на стіл, щоб визначити найдовше пасмо. Рубену подобається довге волосся, і він ніколи не планує його обрізати. Багато людей казали йому, що він надихнув їх відростити волосся. Єдиним недоліком для нього є те, що воно іноді застрягає у дверцятах автомобілів та чіпляється за ручки душових кабін», - кажуть у Книзі.