русский корабльнахуй
 
Україна  24 липня 2024 19:19 

Сирський: Україна має план повернення Криму, і це реалістично

підтримай автора: оригінал
12
690
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Головком запевняє, що він знає, як перемогти Росію.
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що Україна має план повернення Криму і що це здійсненна місія.
Про це Головнокомандувач розповів в інтерв’ю The Guardian, пише Медіа агентство АСС з посиланням на УП.
«Він сказав, що Київ має план повернення Криму, більш ніж через десять років після того, як Володимир Путін незаконно анексував його. Чи справді це можливо? Це реалістично. Звичайно, це велика військова таємниця», – цитує видання Генерала.
Сирський також додав, ЗСУ зроблять «усе можливе, щоб досягти міжнародно визнаних кордонів 1991 року»: «Ми повинні перемогти... щоб звільнити наших громадян, які перебувають на окупованих територіях, які страждають».
Головком запевняє, що він знає, як перемогти Росію.
«Але я знаю, що ми переможемо. Я знаю, як я повинен це зробити. І я впевнений, що ми це зробимо», – підсумував Сирський.
Також в інтерв'ю The Guardian, Головнокомандувач ЗСУ Сирський заявив, що F-16 зміцнять ППО України, але матимуть обмеження. Винищувачі повинні перебувати на відстані понад 40 км від лінії фронту через ризик збиття російськими силами, передає УНН.
За словами Сирського, F-16 зміцнять протиповітряну оборону України. Вони дадуть змогу Києву ефективніше боротися з російськими крилатими ракетами та точно вражати наземні цілі.
Однак, він підкреслив, що існують межі можливостей F-16. За словами Сирського, літаки мають перебувати на відстані «40 км і більше» від лінії фронту через ризик, що москва їх зіб'є.