русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  24 липня 2024 18:19 

У Кіцмані капітально ремонтують укриття: зроблять у підвалі теплу підлогу і встановлять бойлер

підтримай автора: оригінал
14
1.9k
0
У Кіцмані майже за 1,4 мільйона гривень капітально відремонтують укриття в адмінбудівлі.
Про це йдеться у тендері на сайті Prozzоro.
Кіцманська міська рада, в особі міського голови Булеги Сергія Борисовича, уклала договір із ФОП Крецький Віталій Васильович на капітальний ремонт приміщення укриття по вул. Незалежності, 83.
В інтернеті зазначається, що за цією адресою розміщуються державні організації, зокрема відділ Державної міграційної служби, Кіцманська державна нотаріальна контора, відділи державної реєстрації актів цивільного стану.
Роботи мають виконати до 31 грудня.
На тендер подалася лише одна фірма - ФОП Крецький Віталій Васильович, який і став переможцем. Це підприємець із села Зеленів Вижницького району.
За кошторисом капремонту, можна зрозуміти, що укриття повністю оновлять.
Тут мають встановити сантехніку, нові водопровідні труби, електричну проводу. Також поштукатурять стіни, покладуть плитку, зроблять підвісні стелі, замінять двері.
Ще у кошторисі зазначено, що зроблять 116 метрів квадратних теплої електричної підлоги.
Замовник вважає, що в укритті необхідні 20 штук радіаторів опалювальних електричних. Крім того, будуть встановлені опалювальні радіатори сталеві.
До того всього, в укритті мають встановити бойлер, нагрівачі індивідуальні водоводяні, сушарку для рук, умивальники з підведеною гарячої та холодної водою і... дзеркало.
Редактор: Людмила Осадчук
24-07-2024, 18:19