русский корабльнахуй
 
Україна  24 липня 2024 17:44 

Через Дію за тиждень забронювали понад 55 тисяч людей

підтримай автора: оригінал
15
626
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Це працівники критично важливих підприємств. Найбільше людей забронювали на Київщині.
Електронне бронювання на порталі Дія для критично важливих підприємств і тих, які забезпечують потреби Сил оборони запустили тиждень тому. Цей сервіс усуває людський фактор та значно прискорює процес бронювання, йдеться у телеграм-каналі Мінцифри, пише Медіа агентство АСС.
«Раніше інформація перевірялась тижнями вручну. Разом з Мінекономіки та Міноборони автоматизували всі можливі процеси та зробили сервіс прозорим і швидким. Зараз середній час на отримання електронного бронювання — 15 хвилин», - зазначають у дописі.
За інформацією Мінцифри, найбільше людей заброньовано на Київщині - 19468. Також є інформація й про інші регіони. Зокрема, на Львівщині забронювали через Дію 6112 працівників, на Закарпатті - 1270, на Дніпропетровщині - 5952, та на Одещині - 2348.
Послуга реалізується Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством економіки та Міністерством оборони за сприяння проєкту «Підтримка цифрової трансформації», що фінансується USAID і UK Dev. Партнер проєкту — Фонд Східна Європа.
Як забронювати працівника на порталі Дія, дивіться в інструкції.