русский корабльнахуй
 
Новини України  23 липня 2024 16:45 

До України повертається спека: синоптикиня розкрила деталі

підтримай автора: оригінал
13
1.4k
0
Починаючи з найближчих вихідних, до України знову повертатиметься тепло. Про це в коментарі Погода УНІАН повідомила синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха.
"Вже знову буде менше хмарності. Але таких потужностей, скажімо так, і таких високих температур, як були перед цим, за розрахунками, які є на сьогодні, то ми їх не очікуємо. Тобто так, знову повернеться, що буде близько 30 градусів у більшості областей… Але, знову ж таки, це типова температура для липня", - сказала Птуха.
Відповідаючи на запитання, якими будуть останні дні липня, синоптикиня зауважила, що "з суботи, навіть з неділі, можна сказати, - знову повертаємося до більш типових літніх температур, до 30-к".
"І десь в цих межах і буде утримуватися температура. Ну, можливо, там вже в останній день липня, певне, знову може бути незначне зниження. Але це, знову ж таки, не по всіх областях. Наприклад, по заходу України", - зауважила представниця Укргідрометцентру і додала, що на півдні температура може сягати і 34-х градусів.
Редактор: Аліна Книжник
23-07-2024, 16:45