русский корабльнахуй
 
новини  23 липня 2024 15:45 

Як носити джемпер, щоб виглядати стильно*

підтримай автора: оригінал
4
959
0
* Реклама
Настання холодної погоди не означає, що настав час одягатися якнайтепліше, не замислюючись про зовнішній вигляд. Щоб залишатися стильною та ошатною пора купити жіночий джемпер. Не варто плутати джемпер зі светром – джемпер не має ворота-стійки і не обов'язково може бути в'язаним. Загалом це така функціональна річ, за допомогою якої можна легко створити красивий повсякденний образ.
Правила вибору джемпера:
  • Велика в'язка додає об’єм, тоді так гладкий джемпер навпаки прибирає його. Облягаючий низ із великим верхом створює помітний образ, а легкий верх із об'ємним низом може скоригувати форми.
  • Прямий крій - це класика, він відмінно підходить до стриманого повсякденного стилю, а також його можна носити з чим завгодно. Приталені джемпери, безумовно, вигідно підкреслюють стрункість фігури, але на сьогоднішній день вони не популярні. У моді джемпери оверсайзу, вільного крою.
  • Довжина джемпера візуально змінює зріст. Щоб здаватися вищим, треба вибирати виріб коротше або заправити його в спідницю, штани або джинси з високою посадкою. Подовжена модель зробить ноги коротшими, а стегна – ширшими.
  • Поєднання з іншим одягом
    Сорочка. Під джемпер часто носять сорочку, при цьому незмінно сорочка світлого відтінку, а поверх неї темний виразний джемпер, бажано однотонний або без великих малюнків. Цей стиль преппі характерний для школярів, студентів, молодих викладачів.
    Брюки. Легкий джемпер можна заправити в джинси з високою посадкою, а в'язаний залишити поверх штанів. Якщо ж ви віддаєте перевагу носити спідниці, то неяскраві кольори красиво виглядають зі спідницею-плісе.
    Аксесуари. Прикрасити легкий джемпер можна намистом, підвіскою або брошкою. З рукавом 3\4 чудово виглядають браслети та годинники. Об'ємні варіанти краще не доповнювати прикрасами, як і різнокольорові – це перевантажить образ і виглядатиме надто яскраво та без смаку.
    Універсальність
    Якщо у вашому гардеробі небагато одягу, рекомендуємо вибрати однотонний базовий джемпер, який буде легко поєднуватися з будь-яким низом. Це може бути білий, чорний або будь-який відтінок крему. Пам'ятайте, якщо вам необхідний стриманий образ на кожен день, то строкатий або яскравий дизайн не підійде. А скромний однотонний можна міняти за допомогою прикрас. Хороша ідея – можливість регулювати рукав. Джемпер може бути і ошатним, якщо він прикрашений декором з гудзиків, кишень, рюшів, вишивки або нашивок. Це більше виняток, проте за можливості придбати, варто мати в шафі і такий.
    Матеріал
    Натуральна тканина найкраща для тіла, особливо влітку. Гарно виглядає джемпер з вовни, бавовни, мохера та кашеміру. Але часто для зручності прання, збереження кольору додаються і синтетичні волокна, наприклад, акрил. Це абсолютно нормально, головне, щоб більшу частину складу займав натуральний матеріал. Носіть джемпери із задоволенням - це дуже практичний, зручний і популярний одяг.
    Редактор: Марія Фернюк
    23-07-2024, 15:45